KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI - 2022

• Tercih başvuruları 04.07.2022 10:00 ile 22.07.2022 23:55 arasında yapılabilecektir.
  • Başvuru yapmak için sistemde kaydınızın olması ve istenen bilgileri doğru olarak vermeniz gerekir.
  • Hatalı bildirimde bulunan adayların, herhangi bir programa yerleşmiş olsalar bile, başvuruları iptal edilir.
  • Başvuru sırasında istenen belgelerin Noter Onaylı Tercümelerinin sisteme yüklenmesi gerekir.
  • Gerekli durumlarda adaylardan Belgelerin Orijinalleri de ayrıca istenebilir. Adaylar verilen sürelerde bu belgeleri, belirtilen yöntemlerle verilen adrese ulaştırmakla yükümlüdür. Aksi halde başvurularından vazgeçmiş sayılırlar.
  • Başvuru ayrıntıları için yos.kocaeli.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

ÖNEMLİ!..

Sevgili Adaylar

Sistemsel süreçler dolayısı ile başvurunuzun tamamlanması uzun sürebilmektedir. Lütfen teknik bir sıkıntı ile karşılaştığınızda uoks@kocaeli.edu.tr adresine mail gönderiniz.

YENİ KAYIT

Kayıt olmak ve Tercih Yapmak için Yeni Kayıt butonunu tıklayınız.          Yeni Kayıt

GİRİŞ

Daha önce kayıt oluşturdu iseniz, Başvuru Oluşturma / Takip ve Bilgi Güncelleme işlemleri için Giriş yapınız.

Şifremi Unuttum