DİKKAT: E-POSTA ADRESİNİZİ GÜNCELLEYİNİZ

TÜM ÖĞRENCİ / EĞİTMENLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU:

a) 2017/2018 BAHAR YY. İÇİN TÜM SİSTEMLERİMİZDEN; ( ESD+SERVİS+UE+EDESTEK ) E-POSTA İLETİŞİMİ KURUMSAL ( öğrencinumarası@kocaeli.edu.tr ) E-POSTA İLE SAĞLANACAKTIR. ( ÖBS SİSTEMİ )

ÖĞRENCİ E-POSTALARINDA KULLANICI ADI ÖĞRENCİ NO ve ŞİFRESİ İSE TC KİMLİK NO (Tamamı) OLARAK TANIMLANMIŞTIR. ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP UNUTANLAR ADI, SOYADI, TC KİMLİK NO ve ÖĞRENCİ NUMARALARINI YAZARAK bim@kocaeli.edu.tr ADRESİNE MAİL ATARAK ÖĞRENEBİLİRLER.

b) TÜM EĞİTMENLERİMİZ İÇİN İSE E-POSTA İLETİŞİMİ KURUMSAL ( ad.soyad@kocaeli.edu.tr ) E-POSTA İLE SAĞLANACAKTIR.

c) BUNUN DIŞINDA KULLANILAN TÜM E-POSTA ADRESLERİNE ( @gmail.com - @hotmail.com - @yahoo.com - @icloud.com - @outlook.com - @yandex.com - @zoho.com - @aim.com - @inbox.com vb. ) E-POSTA ALIMI VE GÖNDERİMİ KESİNLİKLE YAPILMAYACAKTIR.