UZAKTAN ÖĞRETİM (UE) ÖN LİSANS HAKKINDA BİLGİ

Nasıl uzaktan öğretim (UE) önlisans öğrencisi olabilirim? Üniversite giriş sınavına mutlaka başvuruda bulunmanız gerekmektedir. ÖSYM nin yayınladığı tercih kılavuzundaki bilgiler ışığında okulumuzu tercih edip ÖSYM tarafından yerleştirilmiş olunması yeterlidir. Ayrıca sınavsız geçiş hakkı olan öğrencilerinde tercih kılavuzunda uzaktan eğitim veren önlisans programlarını belirtmiş olması gereklidir. Uzaktan eğitim programlarını kazanan öğrenciler, üniversitemizin web (http://www.kocaeli.edu.tr/) ana sayfasında yer alan kayıt tarihlerinde okulumuz yerleşkesine gelip kayıt yaptırılabilir.

Uzaktan Öğretim Öğrencileri için İletişim Bilgisi

Kocaeli Üniversitesi - Kocaeli Meslek Yüksekokulu Önlisans Uzaktan Eğitim Programları:

a) Bilgisayar Programcılığı (Uzaktan Öğretim) Bilgi için tıklayınız

b) İşletme Yönetimi (Uzaktan Öğretim) Bilgi için tıklayınız

c) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Uzaktan Öğretim) Bilgi için tıklayınız

Kocaeli Üniversitesi 2017/2018 dönemi için 2 yıllık bölümlerine ait taban puanları bilgileri.
Kocaeli Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (Uzaktan Öğretim) YGS-1 50 52 203,93704
Kocaeli Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi (Uzaktan Öğretim) YGS-6 100 69 176,11448
Kocaeli Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (Uzaktan Öğretim) YGS-6 100 38 177,65591