UZEM SERTİFİKA PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KOÜ-UZEM) ve Aktif Sertifika işbirliğiyle;http://esertifika.kocaeli.edu.tr/ ) kurs kayıtlarımız devam etmektedir. https://twitter.com/AkademiDuru

Eğitim sonunda başarılı olmanız durumunda alacağınız sertifika bir devlet üniversitesi onaylı olup, resmi kurum ve kuruluşlarda geçerliliği bulunmaktadır. Her eğitimle ilgili kapsamlı ve doyurucu dökümantasyona sahip oluyorsunuz. Üstelik eğitim sayfanızdan bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Profesyonel eğitmenler eşliğinde, kaliteli eğitimler ve sonunda alacağınız geçerli sertifika ile kariyerinize güç katıyoruz. Kendinizi kişisel ve mesleki alanda geliştirin, özgeçmişinize değer katın.

Başvuru Tarihi

Eğitime son başvuru tarihi sitede geri sayım aracında, "Başvuru Bitimine Kalan Süre” şeklinde gösterilmektedir.

Bu süre bitmeden önce eğitime başvurulması gerekir.

Sınav Kursiyerin, sertifikaya hak kazanabilmesi için eğitim sonunda yapılacak online sınavdan en az 50 puan alması ve uygulama günlerinden bir tanesine katılmış olması gerekmektedir.

Teorik bilginin ölçüldüğü sınav yine internet ortamında uzaktan eğitim sistemi üzerinden online yapılır.

Sınavda başarısız olan kursiyerlere ücretsiz sınav hakkı verilmektedir.

Kursiyer sınavını 30 gün içerisinde vermelidir.

Sınav ve uygulama gününe katılımdan sonra kursiyerin sertifikası hazırlanır ve uygulama başvuru esnasında belirttiği adrese bir ay içerisinde kargo ile gönderilir.

Gönderilecek sertifika bir katılım belgesi değil, üniversite onaylı eğitim başarı sertifikasıdır.

Eğitim Satınalma ve Eğitime Başlama Süreci

Kursiyer, internet sitemizden başvurusunu ve ödemesini yapar (başvuru esnasında kredi kartı ile tek çekim veya anlaşmalı kartlar ile taksitle yapabilir.

Ya da internet sitemizden başvurusunu yaptıktan sonra eğitim ödemesini banka havalesi, EFT ve ATM yöntemleriyle yapabilir)

Kursiyer başvuru ve ödemesini yaptıktan sonra "Başvurunuz Onaylanmıştır" başlıklı bir e-posta gönderilir.

Eğitim tarihleri, kullanıcı adı ve şifre ise kursiyerin cep telefonuna SMS mesajı ile eğitimin başladığı gün gönderilir.

Kursiyer uzaktan eğitim sistemi üzerinden eğitimini tamamlar ve sertifika sınavına girer.

Ardından, uygulama gününe katılması durumunda sertifikası hazırlanıp adresine kargo ile gönderilir. (Sertifikanın yanı sıra not döküm belgesi de gönderilir.) (Ek ücret ile İngilizce olarak düzenlenmiş ikinci bir sertifika da alabilirsiniz)

Bilgi İçin: Hafta içi: 09:00-18:00 saatleri arasında: Tel: 0850 888 3878

E-posta: esertifika@kocaeli.edu.tr

Eğitimler ve fiyatları hakkında bilgi almak için:  esertifika.kocaeli.edu.tr