2018/2019 GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV MAZERETLERİ İÇİN DUYURU

2018/2019 Güz Dönemi Ara Sınavlarında, teknik nedenlerle sorun yaşayan öğrencilerimiz;

-26 Kasım - 7 Aralık  2018 tarihleri arasında mazeret dilekçesi ile kayıtlı oldukları bölümlere/programlara başvuru yapabilirler.

-Mazeret için geçerli olabilecek teknik nedenler; sistemin sınav sırasında donması, 1 saatten uzun süre cevap vermemesidir. Sınav süresi toplam 14 gündür. Sınav etkinliğinin herhangi bir nedenle yarım kalması durumunda 1 saat içinde sınava tekrar giriş yapılmasına sistem izin vermektedir. Bu nedenle elektrik ve internet kesintisi gibi mazeretler kabul edilmez.

-Mazeretin kabulu için ilgili durumun ekran görüntüsünün dilekçeye eklenmesi önemlidir.

-Elektronik üniversite seçmeli dersi (ESD) alan öğrenciler ise bu başvurularını doğrudan Uzem'e yapacaktır.

-Başvurular alındıktan sonra inceleme-değerlendirme yapılacak ve sonuçlar, Uzem web sayfasından ayrıca  bölüm/program tarafından ilan edilecektir.

-2018/2019 güz yarıyılı arasınavı için belirlenen tarihler arasında sınava girmeyen öğrencilere hak verilmez.

-Mazeret sınavına hak kazanan öğrenciler, akademik takvimde belirtilen, mazeret sınavı (2-4 Ocak 2019)  haftasında çevrim içi (Online) olarak tekrar ilgili dersin web sayfasından sınava girebilir. http://uzem.kocaeli.edu.tr/uzemweb/index.php?option=com_content&view=article&id=108

Duyuru Tarihi: 26-11-2018