2020-2021 BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME HAKKINDA BİLGİ

1)- BAHAR yarıyılı Kayıt Yenileme/Ders Ekleme-Bırakma ve Danışman Onayı Haftası ; 15/02/2020 Saat 09:00 ve 22/02/2020 Saat 23:59 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2)- Sisteme giriş; ders seçim işlemleri için tarayıcınızın adres çubuğuna: http://www.kocaeli.edu.tr/ yazarak üniversitemiz web anasayfasına giriniz.

3)- Yönetim bilgi sistemleri bölümüne giriniz. Buradan Öğrenci Giriş kısmını seçiniz.

4)- Ders Sistemine giriş için: öğrenci numarasını ve şifresini bilmeyen öğrenciler kayıtlı olduğu akademik birimin öğrenci işlerine başvurabilir.

5)- Sisteme giriş yaptıktan sonra üst menüden ders seçimine tıklanarak ders seçim sayfası açılır. Buradan öğrenci ilgili yarıyıla ait derslerini seçer ve onaylar.

6)- Ders seçimi süresi boyunca öğrencinin oluşturduğu ders dilekçesini gün içerisinde, saat 17:00’a kadar sadece 1 kez danışmanın onaylama hakkı bulunmaktadır.

7)- Değişiklik yapılması gereken durumlarda danışman saat 17:00’ı beklemek zorundadır.

8)- 11/02/2020 – 19/02/2020 tarihleri arasında, TÜRKİYE İŞ BANKASI'nın tüm şube-veznelerinden: ÖĞRENCİ NUMARASI'nı ibraz ederek eğitim/öğretim harcı ödenir.

9)- EFT ya da HAVALE yolu ile ödeme sadece TÜRKİYE İŞ BANKASI internet bankacılığı ile alınmakta olup, diğer bankaların internet bankacılığından yapılan havale ve EFT ile ödeme alınmamaktadır.

10)- Son olarak seçilen ve onaylanan dersler, HARÇ ÜCRETİ ÖDENDİKTEN SONRA  öğrencinin akademik danışmanı tarafından kontrol edilir ve ONAYLANIR.

11)- Danışman onayından sonra öğrenciler seçtikleri derslere atanacaktır.

12)- Uzem ders sistemlerine DANIŞMAN ONAYI OLAN öğrenciler gireceklerdir.

13)- ÖBS Danışmanları tarafından Geçerli Dönem Ders Onayları HALEN YAPILMAYAN öğrencilerimizin aldığı dersler, UZEM DERS SİSTEMLERİNDE GÖRÜLMEZ.

14)- Sistemlere ilk girişte mutlaka “Yeni şifre alma/Şifremi unuttum” bağlantısı kullanılmalıdır. (Eski şifrelerin ÖBS şifresi ile eşleştirilmesi gereklidir.) Geçen dönemin şifreleri (öğrenci/eğitmen) SİLİNMİŞTİR.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlan tarihi: 14.02.2021