MICROSOFT TEAMS HAKKINDA BİLGİ

1) KOÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca öğrencilerimize verilen Ofis365 Lisansı sadece, online web tabanlı olarak ofis uygulamalarının kullanılmasına imkân vermektedir. Ayrıca bu lisans ile ofis uygulamalarının masaüstüne indirilmesi mümkün bulunmamaktadır. ( @kocaeli.edu.tr.onmicrosoft.com )

2) KOÜ UZEM tarafından, uzaktan eğitim kapsamında alımı yapılan, Ofis365 lisansları ile Üniversitemiz eğitmenlerince lisanslı olarak MS Teams uygulamalarının kullanılması sağlanmıştır. ( @uzem.education ) UZEM EDESTEK DERS SİSTEMLERİ'nde Microsoft Teams'e ZORUNLU KAYIT gerekmiyor.

3) Dolayısıyla öğrencilerimizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan almış olduğu Ofis365 Kullanıcı adı ve Şifresi ile UZEM Teams uygulamasına girmeleri mümkün bulunmamaktadır.

4) Bu durumda öğrencilerimiz konuk olarak TEAMS uygulamasına katılabilirler.

5) Teams canlı derste, eğitmen toplantıya şifre vermedi ise tıklayan herkes derse girer.

6) DİKKAT: Microsoft Teams uygulaması, Windows 7 işletim sisteminde çalışmaz.

7) Bu konuda tüm soru ve sorunlarınız için:
 KOÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın mail adresi: bim@kocaeli.edu.tr / Iletisim: ofis365@kocaeli.edu.tr

İlan tarihi: 23.02.2021